28/11/11

JORDI MAS, EL PRIMER XARRUPET POSITIU

Per fi un xarrupet aconsegueix el handicap positiu després de fer tres cops menys que el par del camp en un torneig a Franciac.

Tenir un handicap positiu significa que un jugador acostuma a fer menys cops que el par del camp, cosa força difícil i que exigeix tenir un alt nivell de joc. El primer xarrupet a aconseguir-ho ha estat Jordi Mas, positiu després de fer tres cops sota paren un dels tornejos Stableford dels Dijous de Tardor de Franciac, de mides EPPA. Demostrant que té el nivell assolit, Mas va millorar el handicap a (+)0,4 fent dos cops menys del par del camp el 24 de novembre en un altre torneig Stableford.

El xarrupet ja portava una temporada a punt de ser positiu, però la fita se li resistia. No va ser fins el torneig de Franciac que, fent tres cops menys del par del camp, el seu handicap va passar de 0,3 a (+)0,1. Als següents tornejos de Gualta i Fornells va aguantar el handicap, i a Franciac un altre cop va consolidar la condició de positiu amb un dos sota par.

Un altre xarrupet, Toni Manzanares, també està a punt de ser positiu. Amb handicap 0,1 actualment, és a les portes d'entrar al selecte grup de jugadors amb el (+) al davant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario