26/10/11

INCORPORACIONS I ABANDONAMENTS ALS XARRUPETS PER LA NOVA TEMPORADA

A la reunió d’inici de temporada dels Xarrupets un membre nou es va incorporar a l’equip, i per altra banda hi va haver dues baixes, una d’aquestes abandonant l’equip. També es va decidir mantenir la mateixa capitania que a la temporada anterior.

Diumenge 23 es varen celebrar les reunions de cloenda de la temporada 2011 i la d’inici de la 2012 al camp de P&P de Franciac. Els Xarrupets van donar la benvinguda a la nova incorporació de l’equip, Ramon Lozano. El capità el va escollir perquè complia els requisits que ja havia establert en un inici: no pertànyer a un altre equip i tenir un handicap alt podent-lo millorar. Aquest jugador portava dos anys entrenant amb l’equip i seguint-los pels camps del Gironès.

El jugador més jove de l’equip, Oriol Mas, va presentar la seva renúncia i va deixar l’equip. Ha fitxat per un altre equip de Franciac format per membres de la seva edat. L’altra baixa és Xavier Roca, qui per motius de salut deixa de jugar però segueix a l’equip fent les mateixes funcions que feia de segon capità i Tresorer del Club.

Tots els membres de l’equip van valorar positivament la temporada anterior. Van considerar molt encertat el sistema escollit per la capitania que els va portar a l’ascens a Tercera Divisió. Consistia en crear grups segons el nivell dels jugadors i donar a cadascun diferents nombres de partits per a jugar.

Els Xarrupets havien de decidir si es canviava la capitania, però per unanimitat van renovar la confiança en el Paulí Ramos, amb els mateixos segon i tercer capità.

No hay comentarios:

Publicar un comentario