20/10/11

L’EQUIP DELS XARRUPETS CELEBRA LA REUNIÓ D’INICI DE TEMPORADA

Els xarrupets despediran la temporada 2011 el 23 d’octubre a Franciac, i es posaran en marxa per començar la nova temporada 2012 que els espera a Tercera Divisió d’Interclubs.


El President i capità dels Xarrupets, Paulí Ramos, ha citat l’equip el diumenge 23 d’octubre al camp de Pitch & Putt de Franciac. El motiu d’aquesta convocatòria és dur a terme amb tots els jugadors les reunions de final i d’inici de temporada, a més de fer un bon esmorzar i, com no, jugar al pitch&put.
L’equip es planteja la possibilitat de fer canvis en la seva dinàmica per la pròxima temporada 2012, a l’hora de determinar el sistema d’alineacions. Hi ha diversitat d’opinions entre els jugadors sobre la manera d’enfocar el nou període, i alguns d’ells tenen noves propostes. És per això que a la reunió hi haurà un espai per a què aquests membres dels Xarrupets puguin exposar les seves idees i, entre tots, decidir un full de ruta per seguir.
En la mateixa reunió també s’hauran de concretar les equipacions que els identificaran com a Xarrupets.
Per últim, una vegada finalitzada la temporada 2011, en la qual van aconseguir pujar a Tercera Divisió, es formalitzaran les renuncies de jugadors que deixin l’equip i es concretaran les noves incorporacions. A més, està previst fer un balanç de la temporada i també de l’actuació de la capitania en aquest període. El mateix capità posarà el seu càrrec i tota la capitania a disposició de l’equip, de manera que s’haurà d’elegir el primer, el segon i el tercer capità per la nova temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario